O podjetju

Sončne elektrarne podjetja Svarun elektro d.o.o. odlikuje kvaliteta tako sestavnih elementov kot kvaliteta izdelave in poprodajnih aktivnosti. V podjetju iščemo vedno nove ponudnike elementov na trgu in jih ocenjujemo glede na ponujeno kvaliteto v primerjavi s ponujeno ceno in poprodajnimi aktivnostmi. Odločamo se izključno za najboljše dobavitelje, saj menimo, da le tako lahko ponudimo najbolj kvaliteten produkt. V okvir prodaje ne vključujemo le same izgradnje, ampak tudi servisiranje in morebitno menjavo sestavnih delov, če imajo le-ti napake v delovanju ali zaradi drugih razlogov ne bi ustrezali potrebam kupcev.
Podjetje Svarun elektro d.o.o. je bilo prvo podjetje, ki je ponujalo izgradnjo integriranih sončnih elektrarn. S časom je integrirana izgradnja postala bolj priljubljena med investitorji, zato se je razširil tudi seznam ponudnikov. Pri integriranih SE je še posebej pomembna kvalitetna izdelava in postavitev.
V podjetju verjamemo, da je blagovna znamka Svarun elektro d.o.o. uveljavljena kot znamka, ki zagotavlja visoko kakovost za sprejemljivo ceno.